Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

LG OLED77C8PLA Zwart

Prijs: € 5.999,-

10 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

LG OLED TV 4K
Perfect zwart creŽert perfecte kleuren

LG OLED TV combineert perfect design met perfecte prestaties. Details in donkere schaduwen en in het felle zonlicht die eerder niet zichtbaar waren worden nu met volledige helderheid en finesse vertoond. Samen met het premium audiosysteem biedt LG OLED TV de perfecte combinatie aan voor de ultieme kijk- en luisterervaring.

De pixels van een LG OLED TV zijn zelfoplichtend en kunnen individueel uitgezet worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in donkere scŤnes levendiger en duidelijker. De LG OLED TV biedt een oneindig contrast. En in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven.
Perfecte kijkhoek
De LG OLED TV biedt je perfecte kleurweergave en een consistent contrast vanuit iedere kijkhoek. Geniet van de beste beeldkwaliteit ongeacht je positie ten opzichte van de TV.
Ultieme kijk- en luisterervaring
Uitmuntende beeldkwaliteit en een rijk geluid. Met ondersteuning voor zowel Dolby Vision en Dolby Atmos is de LG OLED TV de eerste in zijn soort. Ervaar de premium bioscoop omgeving in het comfort van je eigen huis met de beste beeld- en geluidskwaliteit.
Dolby Vision HDR
Met Dolby Visio HDR, wordt unieke dynamische metadata meer dan 170.000 keer gegenereerd in een standaard 2 uur durende film. Hierdoor zie je ieder detail die de filmmaker je wil laten zien.
LG webOS Smart TV
Met LG webOS wordt Tv-kijken weer gemakkelijk. Het biedt eenvoudige toegang tot jouw favoriete entertainment. Niet langer eindeloos zoeken en schakelen, geniet meer en navigeer eenvoudig met de Magic Remote mede dankzij de unieke launcher bar.
Snelle en eenvoudige toegang
De launcher bar roep je met ťťn klik op de afstandsbediening op en geeft direct toegang tot apps zoals Netflix en YouTube, aangesloten apparaten en reguliere TV zenders. De launcher bar kan naar eigen wens ingedeeld worden.
Eenvoudige bediening met de Magic Remote
Een Smart TV is pas echt smart wanneer de bediening ervan eenvoudig is. Met de LG Magic Remote bedien je jouw TV op de eenvoudigste mogelijke manier. Je hoeft alleen maar te wijzen en te klikken. Met intuÔtieve bewegingen en gebaren sleep, klik en selecteer je jouw voorkeuren.
Rijk aanbod aan content
De LG Content Store biedt je een groot aanbod aan Smart TV apps. Hierdoor heb je onder andere toegang tot apps zoals YouTube en Netflix maar ook tot live uitzendingen, Video On Demand, games en nog veel meer. Wat voor entertainment je ook zoekt, webOS heeft het.

Specificaties:

  • SKU (eigen artikel code): 278092946


Reageer nu!

Contact-informatie

Hofma Beeld en Geluid BV ( Bedrijf )
30 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Drachten
(Friesland, Nederland)
Tel: 0512513073

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)