Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

LG OLED 55C7V

Prijs: € 1.395,-

4 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:


LG OLED 55C7VHaal uw eigen thuisbioscoop in huis met deze OLED UHD tv van LG. De mooiste kleuren komen tot leven en u wordt omringd met een 360° geluidsbeleving. De beste keuze voor de beste bioscoopervaring thuis.


Uw eigen bioscoop

LG OLED TV is met zijn ondersteuning van zowel Dolby Vision™ als Dolby Atmos® de eerste TV in zijn soort. Beleef een geweldige bioscoopervaring met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit binnen het comfort van uw eigen huis. Met een 55” beeldscherm en OLED 4HK definitie heeft u altijd het beste beeld. Perfecte kleuren worden alleen zichtbaar in Perfect zwart. De dimmende pixels zorgen voor Perfect Zwart zonder 'backlight bleeding', waardoor een oneindig contrast ontstaat. In Perfect Zwart van LG OLED TV komen Perfecte Kleuren tot leven. LG OLED TV biedt meer dan een miljard levendige kleuren die worden gegenereerd door een 10-bits paneel.

Actief HDR

LG OLED TV ondersteunt hoogwaardige HDR-content via Dolby Vision™ en is tegelijkertijd compatibel met HDR10- en HLG-technologieën. De 'Active HDR'-technologie van LG optimaliseert HDR-beelden per scène, zodat u een levensechte kijkbeleving ervaart. De tv ondersteunt de hoogwaardige HDR-technologie Dolby Vision™ – de favoriet van wereldberoemde filmproducenten. LG OLED TV biedt niet alleen Dolby Vision, maar is tegelijkertijd compatibel met andere HDR-indelingen, zoals HDR10 en HLG.

Dolby Atmos

Dolby Atmos levert het unieke geluid van elk object in een driedimensionale ruimte, waardoor het geluid meeslepend is. Dolby Atmos® is een systeem voor surroundgeluid waarbij het geluid met de objecten in de video meebeweegt. De nieuwe LG OLED TV laat het geluid in alle richtingen – omhoog en omlaag, naar links en naar rechts – vliegen. Daarmee biedt hij in feite een 360 graden-beleving.


Specificaties:

  • EAN (artikel code): 8801031503599
  • Merk: LG
  • SKU (eigen artikel code): 278092841


Reageer nu!

Contact-informatie

Hofma Beeld en Geluid BV ( Bedrijf )
30 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Drachten
(Friesland, Nederland)
Tel: 0512513073

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)