Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

multimedia

STAX SR-L700 + SRM-353x + Airlink EU-JA0500

Prijs: € 1.940,-

27 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

U krijgt de STAX SR-L700 Earspeakers, de SRM-353x energizer die nodig is om de Earspeakers goed te kunnen draaien. Daarbij krijgt u de Airlink EU-JA0500 omdat het een Japans High-End Audio systeem is waarvoor de stroom van 240 naar 110 volt omgezet moet worden om het veilig te laten werken. De originele earpads van de SR-L700 zijn niet gebruikt.

Om een idee te krijgen van het geluid kunt u bij diverse winkels in Nederland luisteren naar deze koptelefoon/earspeakers. Het pakket is ingepakt en klaar om gratis aangetekend verzonden te worden (verzekerd tot 500 euro). U bent ook welkom om het product in Uitgeest op te komen halen.

Let op: De apperatuur wordt niet apart verkocht. Wel kunt u aangeven dat u interesse heeft voor als dit laatste verandert.

Reden van Verkoop:

Het systeem is in september 2017 aangeschaft en er is minder dan 10 uur naar geluisterd. Alles is in perfecte staat. Er heeft altijd een stofafdekking over het apparaat gelegen om het te beschermen. Ik verkoop het systeem omdat ik weinig tijd heb om naar de SR-L700 te luisteren. Deze koptelefoon/earspeaker blijft echter werkelijk onbeschrijvelijk qua snelheid en detail.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
21 dagen actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Uitgeest
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)