Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

multimedia

Audiokabel met 3.5 mm pluggen

Prijs: € 2,95

57 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Deze audiokabel met 3.5 mm pluggen stelt u in staat om analoge audiosignalen over te brengen. De JACK 3.5 mm stereo kabel kunt u perfect gebruiken om uw MP3-speler of smartphone aan te sluiten op een aux ingang van bijvoorbeeld uw autoradio of stereo-installatie.

 

Toepassing: Vention 3,5 mm AUX audiokabel toegepast op autoradio audio, ook aansluiten laptop, mobilephone, MP3, DVD, TV, Computer, CD, Versterker en stereo; overdracht audiosignaal, opnemen tussen multiplay-apparaten.

 

Gebruik: Steek een plug in de 3,5 mm-aansluiting van de mobiele telefoon, pc, MP3 enz. En steek een andere plug in de 3,5 mm-jackingang van autoradio-audioapparaten enz. Dan komt er muziek! Voordeel: Utiliteitsontwerp, hoge zuivere zuurstofvrije koper-chip, vergulde connector. Hoge kwaliteit, hoge prestaties

 

Specificaties

Productnaam: AUX-audiokabel

Afmeting: 3,5 mm

Lengte: 1m

Verzending van uw pakje

Niet thuis ?

Geen probleem!

Omdat je pakje door de brievenbus past, ben je altijd verzekerd van aflevering.

 

Volg uw pakket op elk moment.

Track & Trace is een handige manier om uw zending met barcode online te volgen. Het enige wat u nodig heeft is de barcode en de postcode van je als ontvanger. Eenvoudig online met de PostNL App.

Zorg dat u de barcode van uw zending bij de hand heeft. U vindt die code in het bericht of bijvoorbeeld in de e-mail die je van ons zult krijgen.

 

Artikel nummer : K02364

Verzendkosten: 3,80

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Schiedam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0622493089

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)