Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bewakings multifuntionele videorecorder voor 4 x analoog of ip camera,s

Prijs: € 250,-

504 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

De MobiDisc®V4  HMF serie is een in Nederland geproduceerd   product en is getest en goed gekeurd door de  KEMA inclusief  de automotive certificaten voor mobiel gebruik  en CE keuring 

 

  • *MobiDisc®V4-4 HMF Flash is een digitaal hybride videorecorder voor: camerabewakingssysteem voor het opnemen en versturen van videobeelden via internet . MobiDisc®V4-4 is specifiek ontwi kkeld voor het openbaar vervoer: bus, trein, tram, metro & taxi. en gebouwen. Max 25 beelden /per seconde
  • Deze videorecorder is te gebruiken voor analoge en IP camera,s  of gemengde camera,s ingangen.

De videobeelden van 1 tot 4 analoge kleuren of zwart/wit camera’s of IP camera,s worden gecomprimeerd (JPEG/MJPEG) opgenomen op een uitwisselbare HDD of SSD die “hot swappable” is.
MobiDisc®V4-4 HFM is een digitaal camerabewakingssysteem voor het opnemen en versturen van videobeelden. MobiDisc®V4-4 HFM is specifiek ontwikkeld voor het openbaar vervoer: bus, trein, tram, metro & taxi.

De videobeelden van 1 tot 4 analoge of IP kleuren of zwart/wit camera’s worden gecomprimeerd (JPEG/MJPEG) opgenomen op een uitwisselbare HDD of SSD.
Alarmverificatie
MobiDisc®V4-4 HFMis geperfectioneerd voor alarmverificatie en is compatibel met alarm management systemen. Automatische beeld-opbouw naar de alarmcentrale via het alarmcontact, bewegings-detectie, technisch alarm en routine oproep (24-uurs check).
Opname
Geoptimaliseerde beeldopslag met
4 camera ingangen op een uitwisselbare HDD of SSD.
De beeldresolutie is individueel instelbaar tot 720 x 288 pixels. Opname van vooralarm- en alarmbeelden welke per camera en gebeurtenis apart ingesteld worden. Lange termijn opname op uitwisselbare HDD of SSD via continue beeldopname. Dit wordt ingesteld via multi-sporen en timer management functies.
Per camera worden de opname-
mode en bijbehorende parameters
geconfigureerd:
- continue opname
- gebeurtenis gestuurd via externe
alarmcontacten
- video bewegingsdetectie
Transmissie
‘Live’ video transmissie van 1 tot 4 camera’s. De beeldkwaliteit is instelbaar tot 720 x 288 pixels.
De ingebouwde communicatie interface zorgt ervoor dat de live en opgenomen videobeelden van de gewenste camera worden door-gestuurd naar de PC ontvanger.
De geïntegreerde ‘multi-unicast’ server ondersteunt 4 gelijktijdige IP

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oosterbeek
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0683715920
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)