Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

Reloop Mixon 4- Kloon

Prijs: € 567,-

7 keer bekeken • Status: Actief

Omschrijving:

Reloop heeft nauw samengewerkt met Serato en Algoriddim om de Mixon 4 te ontwikkelen. De Mixon 4 brengt alle ontwikkelingen uit de DJ-wereld bij elkaar in één strak ontwerp.

Gekleurde padsectie inclusief Pitch Play
Met de 16 RGB, aanslaggevoelige drumpads kun je krachtige modi triggeren zoals: Hot Cue, Loop Roll, Sampler, Slicer, Flip en Cue & Slicer Loop modi. Verbeter je vinger-drumvaardigheden in de aanraakgevoelige Sampler modus, waarbij het volume bepaald wordt door hoe hard je de pads aanraakt. De LED pads geven je directe feedback over de geactiveerde modus en laten je door middel van de kleuren weten waar de cue points in de software zitten. De nieuwe Pitch Play modus geeft je de mogelijkheid zeer creatief cue points te remixen met verschillende klanken en toonhoogtes.

Slip & Loop
Wanneer de Slip modus is geactiveerd kan de spelende track gemanipuleerd worden met loops of scratches zonder dat de flow van de muziek wordt beïnvloed. De trackpositie blijft in de achtergrond doorlopen en zal naar de huidige positie terugkeren wanneer het manipuleren klaar is. Daarnaast kunt je perfecte autoloops instellen met slecht één druk op een knop in de dedicated LOOP-sectie.

Macro FX: dynamische effectcombinatie bediening
Met de ongeëvenaarde Macro FX functie is het mogelijk om op creatieve wijze klassieke filters te combineren met een extra toewijsbaar effect per kannaal. Op die manier ben je in staat om dramatische build-ups, soepel breaks of transities boordevol effecten in je muziek te maken met slechts één knop.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

  • 18 muziekwinkels in Benelux.
  • Laagste prijsgarantie.
  • 30 dagen bedenktijd.
  • Professioneel advies van onze specialisten.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro. 

Specificaties:

  • Conditie: Zo goed als nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Merk: Reloop
  • SKU (eigen artikel code): VRMIXON4


Reageer nu!

Contact-informatie

Key Music Nederland BV ( Bedrijf )
9 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, NL)
Tel: 0858330000

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)