Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

multimedia

Epson Eb 435W HD Shortthrow beamer HDMI,3000 ansi,

Prijs: € 475,-

137 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
  • Type projector:
  • LCD-projector
Kenmerken:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Technologie: Lcd

Omschrijving:
Epson EB-435W

met optionele Wi-Fi hoeft maar 72 cm van het scherm af te hangen voor beelden van 178 cm van hoge kwaliteit met minder schaduwen. Daarmee is deze projector de perfecte aanvulling op de interactieve witborden die scholen al hebben. Ook kan het apparaat dankzij de optionele interactieve module worden ingezet als alternatief voor een interactief witbord.
Hoge beeldkwaliteitDe EB-435W wordt aangedreven door krachtige 3LCD-technologie en levert een nauwkeurige kleurweergave, wat belangrijk is voor natuurlijke weergave van vlaggen, kaarten en grafieken voor de leerlingen. Het hoge lichtrendement van wit en gekleurd licht tot 3.000 lumen zorgt voor duidelijk beeld, zelfs bij daglicht, terwijl de contrastverhouding van 5.000:1 een scherpe weergave van details oplevert.
Interactieve lessenInteractieve lessen Sluit de optionele Epson ELP-IU03 interactieve module aan om de aandacht van uw leerlingen vast te houden met interactieve presentaties. Samen met de projector maakt deze module ieder gewenst oppervlak interactief. Er is geen scherm vereist. Opmerkingen of toevoegingen kunnen met de bijbehorende digitale pen worden gemaakt en opgeslagen.
Handige bedieningDe EB-435W is compatibel met de Epson ELPCB01 bedienings- en aansluitkast, waarmee de Epson-projector heel gemakkelijk voorin het klaslokaal kan worden bediend. Bovendien houdt u zo alle kabels netjes bij elkaar.
Boeiende presentatiesBoeiende presentaties Presentaties kunnen nog boeiender worden gemaakt door de Epson ELP-DC06 USB-documentcamera aan te sluiten voor close-ups van 3D-objecten. Ook kunt u de HDMI-ingang gebruiken voor weergave van high-definition beelden. Dankzij de ingebouwde luidspreker van 16 W en microfooningang zullen uw leerlingen ieder woord goed kunnen verstaan.
GebruiksvriendelijkDe eenvoudig te installeren en te gebruiken EB-435W heeft een 3-in-1 USB-scherm, waardoor maar één kabel nodig is voor beeld, geluid en muisbesturing. Het beeld kan in een paar seconden worden rechtgezet met de unieke verticale en horizontale keystone-correctie van Epson, een functie waar maar weinig andere projectoren voor ultrakorte projectieafstanden over beschikken. Bovendien kan de projector met een muurschakelaar voor Direct aan/uit heel gemakkelijk worden in- en uitgeschakeld.
VoordeligVoordelig Scholen kunnen flink besparen dankzij de lage gebruikskosten van de EB-435W. De Epson E-TORL-lamp levert meer licht op met minder stroom en gaat in de bespaarstand wel 6.000 uur mee. Alleen Epson heeft lampen met een dergelijk lange levensduur. Ook het filter heeft een lange levensduur: 8.000 uur, voor jaren zorgeloos gebruik. Om nog meer te besparen op onderdelen en onderhoud, kunnen de projectoren worden aangesloten op een netwerk voor bediening op afstand en controle van de levensduur van de lamp, de temperatuur en meer.

specs:

3LCD
3000 ansilumen 3500 ansilumen max
contrast:5000:1
1280x800 native 1080P max
lamplife 8000h max
kleur: wit
Shortthrow
aansluitingen:Video,Svideo,VGA,HDMI 1.4A HDCP,Lan,USB A(mediaplayer),USB B,audio in, audio out,WIFI opt, enz
optische zoom
Carl zeiss lenzen
Plafond functie
spiegel functie
desktop functie
Speaker on board,
Horizontale en Verticale keytone correctie
Refurbished A-grade

zeer mooie en heldere shortthrow beamer High end met alle mogelijke aansluitingen!!

Zeer stil!
Lange levensduur lamp!

laatste prijs 2017 1170€ incl btw


Nu in de aanbieding voor 475€ incl btw!

1 jaar garantie op beamer en lamp!


Extra kenmerken:
  • Type: Overige typen
  • Resolutie: 1080p (Full HD)

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet
Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Leiden
(Zuid-Holland, Nederland)

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)