Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

multimedia

Barco Clickshare CMS 1 met 2 ontvangers en usb

Prijs: Nader overeen te komen

81 keer bekeken • Status: Actief

Te koop BARCO-CSM1 met 2 clickshare ontvangers en usb stick ontvanger.

Het Barco ClickShare maakt het mogelijk om het scherm van uw laptop, tablet of smartphone met één klik te delen op een presentatiescherm. Dit systeem bestaat uit een basisunit en buttons om twee schermen te delen. Sluit een button aan via USB, druk op de knop en uw presentatie kan beginnen.

Eigenschappen Barco ClickShare 
Deel scherm van media-apparaat met presentatiescherm
Maximaal 2 schermen te delen
Basisunit met 2 ClickShare buttons
Video en audio worden in hoge kwaliteit doorgezet
Automatisch de optimale resolutie
Tot 16 actieve deelnemers
Kan standalone worden gebruikt of met uw bestaande WiFi-netwerk
HDMI Full HD output

Deel uw scherm zonder installatie
Met de Barco ClickShare kunnen maximaal 2 gebruikers het scherm van hun laptop, tablet of smartphone laten zien op een presentatiescherm. Omdat de ClickShare is verbonden via WiFi, gebeurt dit geheel draadloos. Bij het delen hoeft u niets te installeren en is er geen wachttijd tot de koppeling is gemaakt. Iedereen - ook gasten - kunnen moeiteloos met één druk op de knop verbinden. Het opzetten van presentaties was nog nooit zo makkelijk.

Basisunit en buttons
De ClickShare bestaat uit een basisunit en 2 buttons. De basisunit voert het nodige rekenwerk uit en is de WiFi-schakel tussen uw media-apparaat en presentatiescherm. Het systeem gebruikt dual-band WiFi en kan standalone worden gebruikt of worden geïntegreerd in uw bestaande netwerk.

U verbindt een button met (bijvoorbeeld) uw laptop via USB. Druk op de knop en het scherm wordt via de basisunit automatisch gedeeld met uw presentatiescherm. Zowel video (tot 30fps) als audio worden doorgezet in hoge kwaliteit. De ClickShare gebruikt automatisch de optimale resolutie. De basisunit en buttons mogen maximaal 30 meter van elkaar verwijderd zijn. Er kunnen tot 16 gebruikers gelijktijdig verbonden zijn met het systeem.

ClickShare app
Wilt u inhoud vanaf uw smartphone delen? Dan biedt de ClickShare applicatie voor Android en iOS uitkomst. Deze app stelt u in staat om bijvoorbeeld afbeeldingen of Microsoft Office documenten met het presentatiescherm te delen. Open de applicatie op uw smartphone, druk op de virtuele knop en u kunt meteen beginnen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Almere
(Flevoland, Nederland)
Tel: 0624976173

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)